Darowizna na rzecz Fundacji

Niecodzienne spotkanie odbyło się 14 marca br. w siedzibie Kujawskiej Spółdzielni Mieszkaniowej w Inowrocławiu. Santander Bank Polska S.A.
z siedzibą w Warszawie, I Oddział w Inowrocławiu przekazał darowiznę na rzecz naszej organizacji w wysokości 5265.00,-zł.

Przekazana kwota pochodzi z części składek ubezpieczeniowych zebranych w ciągu 3 miesięcy w 2018r. w Regionie Bydgoszcz (oddziały zlokalizowane w Bydgoszczy, Inowrocławiu, Janikowie, Pakości i Gniewkowie).

Doroczna Akcja ma na celu wspieranie Organizacji Pożytku Publicznego działających przede wszystkim na rynku lokalnym.

Za przekazaną pomoc finansową, która zostanie wykorzystana na cele statutowe Fundacji bardzo dziękujemy.

W spotkaniu uczestniczyli widoczni na zdjęciu: Marzenna Płatek – Dyrektor Regiony Santander Bank Polska S.A., Paweł Kiszka Dyrektor I Oddziału Santander Bank Polska S.A. w Inowrocławiu, Eugenia Malinowska – Prezes Fundacji K-S-M Jesteśmy z Wami, Ewa Sobczyk – Przewodnicząca Rady Fundacji K-S-M Jesteśmy z Wami i Grzegorz Kaczmarek Wiceprzewodniczący Rady Fundacji K-S-M Jesteśmy z Wami w Inowrocławiu.