Magiczne Serca Granie dla Majki

W sobotę 23 lutego o godz. 17 w Teatrze Miejskim w Inowrocławiu odbędzie się  kolejny koncert charytatywny z cyklu Serca Granie. Tym razem będzie to „Magiczne serca granie” dla 2-letniej Majki, która urodziła się z wadą kręgosłupa i klatki piersiowej.

W programie koncert zespołu Stara Szkoła, który poprzedzi występ grupy Aristos Band. Na scenie pojawi się również David Olesh, młody iluzjonista z Torunia. Zaplanowano też liczne licytacje oraz atrakcje, jak „wrzuć do puszki i przytul upominek”, kącik kawowy, malowanie twarzy i małą astrobazę, zajęcia z robotyki, magiczne malowanie buziek i wiele innych niespodzianek.
IX edycję akcji „Serca granie” poprzedzi w dniu 17 lutego / niedziela / o godz. 16.00  charytatywna zumba w klubie „Kopernik” KSM w Inowrocławiu przy ul. Toruńskiej 60.

Głównym organizatorem imprezy jest Fundacja K-S-M Jesteśmy z Wami. Przedsięwzięcie wspomaga Kujawskie Centrum Kultury oraz Klub Kopernik. Honorowym patronem imprezy jest Ryszard Brejza, prezydent Inowrocławia.

W ramach zbiórki publicznej rozprowadzane są charytatywne cegiełki na rzecz małej Majki. Jedna kosztuje 10 zł. Cegiełki można nabyć po wrzuceniu dobrowolnej wpłaty do puszki kwestarskiej w klubie „Kopernik”, w Kujawskim Centrum Kultury, Sklepie Muzycznym FORTE lub bezpośrednio przed koncertem.

Osoby lub firmy, które chciałyby wesprzeć organizację imprezy proszone są o kontakt z Grzegorzem Kaczmarkiem pod numerem tel. 601 621 716.
Serdecznie zapraszamy.